Nejnovější recenze ze sekce Hlavová složení
- prakticky jediný produkt v tomto rozměru na trhu,kvalitní provedení
prakticky jediný produkt v tomto rozměru na trhu,kvalitní provedení
- Ložisko má uvedený vnitřní průměr 39,8 mm, což je přesně to co má moje vidlice. Původní mělo 40 mm a bylo volné. Těšil jsem se, jak krásně sedne. Jenže jak jsem ho montoval, tak se ukázalo že je volné úplně stejně. Měření ukázalo vnitřní průměr 40 mm, přestože na sáčku byl rozměr 39,8 mm a to je přesně to, co jsem nechtěl. Takže bacha na to, nemá 39,8 mm ale 40 mm
- Chtěl jsem k ložisku nějaké další info, jakože předpětí a tak. U ložiska je odkaz na výrobce, jenže výrobce na svých stránkách ložiska pro hlavová složení vůbec nemá, takže jsem nezjistil nic a budu jen odhadovat.
- co som potreboval,to tam aj bola..
- hezké barevné provedení
super
Průměr i materiál (dural) v pořádku. Ladí s originálem.
- Levné funkční hlavové složení
Spodní hliníková podložka po nasazení na starší vidlici drhla o kraj hlavového složení a tak jsem ji musel po obvodu trochu zpilovat. Bude to však spíš problém staré vidlice dělané na vnější hlavové složení s věnečky než nového hlavového složení.
Funguje a hezky vypadá.
Je to dobrý hlávko, na nalisování spodního konusu na krk vidlice používejte originál nářadí
- Kvalita provedení
- Těsnění ložiska i misky , váha
- :-)
- zatím drží
Asi tam budou kvalitní ložiska, protože už přes rok to jezdím na enduro-pevňákovi, dostalo to dost zabrat v bahně a sněhu, mytí wapkou atd... a zatím drží.
- funguje dobře
- nesedí na všechny vidlice
- kvalitní náhrada původního hlavového složení (ložiska řidítek) pro freestylovou koloběžku
- výrobce neudává na e-shopu rozměry = odvážná koupě naslepo podle fotografie, ale povedla se
Jsem spokojen , pasuje tam díky
Je to přesně ten produkt, který jsem si objednal děkuji
ok
bezva
- cenově dostupné
Zobrazuji 161 - 180 ze 314 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...16 Další »